TELEVISIÓ
Mèdia 11/11/2011

El jutjat demana a 'La Noria' saber quant va cobrar la mare del 'Cuco' per la seva entrevista

La mare del menor condemnat per encobrir l'assassinat de Marta del Castillo hauria rebut 10.000€ de la productora del programa.

Ara
1 min
L'entrevista a la mare del Cucova registrar dissabte un 15,1% de quota de pantalla, per sota del partit entre el Reial Madrid i la Reial Societat, amb un 24,6%.

BarcelonaEl jutjat de menors número tres de Sevilla ha demanat a La Noria un informe sobre l'import que va cobrar la mare de 'Cuco', el menor condemnat per encobrir l'homicidi de Marta del Castillo. El jutge vol saber quina va ser la retribució, que podria ser al voltant dels 10.000€, per conèixer en quines condicions s'ha produït i avaluar una actuació judicial en cas que ho consideri oportú.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La fiscalia també ha contactat directament amb la mare de 'Cuco', Rosalía García Marín, per tal que faciliti "la documentació relativa a la quantitat de diners que hagi cobrat". El fiscal s'ha adreçat al jutge per tal que el programa informi "urgentment" al jutjat sobre el cobrament i en cas que aquest encara no s'hagi produït, s'enviï l'import al jutjat per tal de pagar part de la indemnització de 414.908€ que li va imposar l'audiència al menor.

Les xarxes socials convoquen una apagada de Telecinco

Una convocatòria per apagar Telecinco en senyal de protesta per l'entrevista a la mare de 'Cuco' s'ha reproduït a Twitter, Facebook i Tuenti. Sota el lema "Dos dies sense Telecinco", demana que els internautes no vegin cap programa de la cadena els propers 15 i 16 de novembre.

stats