04/03/2021

L'agent Claveguérez intenta entendre amb qui va Villarejo

2 min
L'excomissari de la Policia Nacional José Manuel Villarejo, a les portes de la presó d'Estremera després de quedar en llibertat provisional

Central? Aquí l'agent Claveguérez. He llegit quatre cops l'entrevista que li fa OK Diario a la fiscal general de l'Estat, Dolores Delgado, i no només n'entenc el titular: "No em considero una víctima del comissari Villarejo". La resta, són consideracions moooolt tècniques per traslladar la idea que l'alliberament del comissari no té res a veure amb els àudios que van emergir quan Delgado era ministra de justícia. Sí, els de quan es va reunir amb l'excomissari i es va referir despectivament a Grande-Marlaska com a "maricón". No, a la peça només diuen que era una "conversa distesa" amb "confidències sorprenents", però no n'expliquen cap. I mira que l'àpat el vam pagar nosaltres, eh? On tinc els àudios...? Aquí! "Lola, a esta mariscadita y estas cositas nos invita el señor Villarejo porque le han dado una medalla". Pobra fiscal: no hi ha res com percebitos i centollitos per fer baixar les defensitas.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En tot cas, senyor intendent, ¿ara OK Diario va amb el PSOE? Veig que Ctxt explica com, hores abans de l'excarceració de l'excomissari, Delgado es va reunir amb el director d'aquest digital, Eduardo Inda, en un pis on havia viscut el jutge inhabilitat –i actual parella de Delgado– Baltasar Garzón. Per a quatre preguntes –literalment quatre– no feien falta tantes alforges, no? Com? Que segueixi mirant la web d'OK Diario...? Ahà! "La Fiscalia del Suprem també obre diligències contra Echenique per agitar la violència". I ara veig que el de Podem acaba de piular que no en sabia res i que se n'ha assabentat per la premsa. Ha, ha, ha, que fi que treballem! Esperi, que m'arriba també un titular per WhatsApp de Libertad Digital: "Delgado va oferir la llibertat a Villarejo «a canvi d'atacar el PP i la Corona» quan era ministra de justícia". Senyor intendent, està malament que ho digui jo, però... no hi ha un pam de net, eh? En fi, vaig a preparar-me un roibos.

stats