Mèdia 22/04/2021

L' 'spin-off' de 'Cómo conocí a vuestra madre' es farà realitat amb Hilary Duff com a protagonista

És la segona vegada que s'intenta reviure la comèdia, que ja va tenir un projecte frustrat amb Greta Gerwig

2 min
Hilary Duff en una imatge de la continuació de 'Lizzie McGuire' descartada per Disney+

BarcelonaDesprés de molts rumors i intents, sembla que ara va de debò. Cómo conocí a vuestra madre tindrà una continuació, titulada How I met your father, amb Hilary Duff com a protagonista. La sèrie ha estat encarregada per la plataforma Hulu, que forma part del grup Disney i que ha donat llum verda a una primera temporada. Duff, que es va fer coneguda quan era una adolescent amb la sèrie Lizzie McGuire, donarà vida a la Sophie, una mare que explica al seu fill com va conèixer el seu pare. La sèrie es traslladarà fins al 2021 per narrar la vida sentimental de la protagonista i el seu grup d'amics. La idea és que la nova ficció segueixi la pauta de l'original –Ted Mosby (Josh Radnor) explicava als seus fills com havia conegut la seva mare–, però aquest cop des de la perspectiva femenina.

Els protagonistes de la sèrie original

Els responsables de la nova sèrie són Isaac Aptaker i Elizabeth Berger, co-showrunners de This is us i creadors de Con amor, Victor. Els creadors de la sèrie original, Carter Bays i Craig Thomas, també participen en el projecte com a productors executius. Aquesta no és la primera vegada que s'intenta continuar Cómo conocí a vuestra madre, que va estar en emissió nou temporades. L'any 2013, la cadena CBS va encarregar un pilot protagonitzat per Greta Gerwig (la directora de la darrera Mujercitas) i narrat per Meg Ryan. El resultat no va convèncer el canal, que va descartar produir la sèrie. Posteriorment va haver-hi diversos nous intents que tampoc van quallar.

"La icònica sèrie del Carter i el Craig va revolucionar la comèdia de mitja hora, i ens sentim molt honrats d'agafar-ne el relleu per a la propera generació i, a més, amb Hilary Duff. Tenim moltes ganes que els espectadors coneguin la Sophie i els seus amics i que els acompanyin en la seva cerca de l'amor en la Nova York actual", han explicat Aptaker i Berger en un comunicat.

Actualment Hilary Duff forma part de la sèrie Younger, que tot just acaba d'estrenar la seva darrera temporada i que també podria tenir un spin-off protagonitzat pel personatge que interpreta l'actriu. Amb el llançament de Disney+, Duff va començar a treballar en una nova temporada de Lizzie McGuire. Finalment, després de rodar dos episodis, la plataforma va prescindir de la sèrie perquè va considerar que l'actriu hi volia donar un to adult que no encaixava amb els gustos del públic familiar al qual es volien adreçar. De fet, recentment la plataforma ha incorporat a la seva oferta el canal Star, pensat específicament per a continguts més adults.

stats