Audiències
Mèdia 19/09/2011

La final de l'Eurobàsquet domina la graella del diumenge amb un seguiment del 25,1%

L'emissió de La Sexta aconsegueix una mitjana de 684 mil espectadors. L''APM? Extra' estrena temporada amb un 19,9% de l'audiència i el 30 minuts 'Història del cafè' assoleix una quota de pantalla del 13,6%

Redacció
1 min
Navarro, capità, aixeca el trofeu al costat de Pau Gasol

BarcelonaLa final de l'Eurobàsquet entre la selecció espanyola i la francesa, emesa per La Sexta, lidera el rànquing de programes més vistos aquest diumenge, amb un seguiment del 25,1% de l'audiència i una mitjana de 684 mil espectadors. No obstant això, el mundial de motociclisme d'Aragó va aconseguir una quota de pantalla superior (29%), malgrat que el nombre d'espectadors pendents de l'emissió de TVE va ser inferior (536 mil espectadors).

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El primer APM? Extra de la temporada es va situar com a líder de la seva franja i va assolir una audiència mitjana del 19,9%, amb 441 mil espectadors, seguint el programa emès per TV3. La cadena va tornar a ser líder a la nit amb l'emissió del reportatge de 30 minuts Història del cafè, que va tenir un seguiment del 13,6% i una mitjana de 451 mil espectadors.

Les pel·lícules d'Antena 3 (La ramera errante) i La1 (El regreso de la momia) deixen en segon terme l'estrena de la quarta temporada de Pekín Express a Cuatro, que malgrat les novetats del canvi de continent (Àfrica) i la incorporació de Jesús Vázquez com a presentador, assoleix una quota de pantalla del 8,7% i una mitjana de 203 mil espectadors.

A3 acaba líder de la jornada (11,6%), seguida a poca distància per TV3 (9,8%) i La Sexta (9,1%).

stats