Audiències
Mèdia 24/10/2011

La 1 domina amb claredat tot el diumenge gràcies a les motos i al cinema

TV3 només va liderar durant els 'Telenotícies', que van ocupar el primer i el tercer lloc del rànquing

Ara
2 min
La pel·lícula 'El intercambio' va ser l'espai més vist del 'prime time'

BarcelonaLa 1 va ser la clara dominadora d'aquest diumenge, amb una quota de pantalla global que va arribar al 15,2% a Catalunya i que va superar amb contundència les xifres de les seves principals rivals: Antena 3 (10,5%) i TV3 (10,1%). De fet, el primer canal de TVE va ser la primera opció dels espectadors durant pràcticament tot el dia, i només els Telenotícies de TV3 i la pel·lícula d'Antena 3 El juego de la muerte –que competia amb Más gente– van aconseguir trencar el domini de La 1 en les seves respectives franges.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Al matí, el Gran Premi de Malàisia de motociclisme va aconseguir puntes de prop del 35% de share, i va reunir gairebé 160.000 catalans un cop la cursa de MotoGP ja s'havia suspès pel tràgic accident de Marco Simoncelli. A la tarda, la pel·lícula Cómo perder a un chico en 10 días va mantenir un frec a frec amb l'APM? Extra, i tot i que l'espai de zàping va acabar-se imposant per només una dècima, el film va dominar un cop acabat el programa. A continuació, una altra pel·lícula, Los lazos que unen, va millorar les xifres i va mantenir-se al capdavant.

A la nit, el lideratge va ser clar per a La película de la semana, que en aquesta ocasió va ser El intercambio. Amb 581.000 espectadors i un 21,1% de quota, la cinta va situar-se com el segon espai més vist del dia, i va imposar-se sense problemes al 30 minuts dedicat a recordar la història d'ETA, que es va quedar amb 487.000 seguidors i un 14,9% de share, i va col·locar-se en quart lloc del rànquing de la jornada. El primer lloc va ser per al Telenotícies vespre, amb 603.000 espectadors, i el tercer per a l'edició migdia de l'informatiu de TV3, que va reunir 569.000 persones.

stats