Televisió
Mèdia 28/03/2011

El director argumental de 'La Riera' confirma que la sèrie continuarà en antena la propera temporada

David Plana assegura que els guionistes ja estan treballant en la nova etapa

Redacció
1 min
La Mercè Riera (Mercè Sampietro) i els seus quatre fills, el Sergi (Jordi Planas), el Claudi (Pere Arquillué), el Lluís (Jordi Cadellans) i l'Ernest (David Selvas) són la família protagonista de la telenovel·la de TV3 La Riera .

BarcelonaLa Riera continuarà a TV3, com a mínim, una temporada més. Ho ha confirmat el director argumental de la sèrie, David Plana, a El món a Rac1, durant una entrevista en què ha assegurat que ja s'ha signat la renovació. En aquest sentit, Plana ha afirmat que tant ell com els guionistes ja estan pensant en aquesta nova temporada de La Riera, i que ja n'han escrit "la bíblia".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Plana també ha avançat que a partir del setembre "hi haurà personatges nous, però no gaires", i no ha pogut avançar el nom de cap nou actor perquè "encara no estan tancats". Plana també ha explicat que La Riera és una sèrie "molt diferent" de la seva predecessora, El cor de la ciutat, que es renovava molt cada temporada. "Nosaltres hem d'esprémer molt els personatge que tenim, perquè es parla molt de la família. Es pot entrar tota una família nova, però ja ho hem fet i seria absurd repetir-ho", ha afegit.

stats