Televisió
Mèdia 26/01/2012

La Sexta deixarà d'emetre la Fórmula 1

La cadena no pot afrontar el pagament dels drets, i Mediapro ha obert un concurs per assignar-los a un altre canal

Ara
1 min
REPTE DE FUTUR La normativa de les curses s'està endurint per limitar les emissions. Que hi participin vehicles ecològics és  el següent pas.

BarcelonaLa Sexta deixarà d'emetre la Fórmula 1 a partir d'aquesta mateixa temporada perquè "no pot afrontar el pagament" dels drets d'emissió de la competició, segons publica avui el diari PúblicoPúblico citant fonts de la cadena. El periodista Antonio Lobato, responsable de les transmissions dels grans premis en aquesta cadena, ho ha confirmat via Twitter.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La Sexta havia signat un acord amb la productora Mediapro, propietària dels drets, per l'emissió del mundial de Fórmula 1 fins al 2014. Per això, ara Mediapro ha decidit obrir un concurs perquè les cadenes interessades puguin fer per adquirir els drets de les properes temporades. El termini per optar-hi s'acaba el 6 de febrer, segons una carta que la productora va fer arribar ahir als canals.

L'any passat, les curses de Fórmula 1 van aportar a La Sexta una audiència mitjana de 3.369.000 espectadors i un 33,2% de quota de pantalla al conjunt de l'Estat. Tot i així, arran de la fusió de La Sexta amb Antena 3, el conseller delegat d'aquesta altra cadena, Silvio González, ja va obrir la porta al fet que La Sexta abandonés les transmissions de Fórmula 1, i va afegir que era "molt possible" que passessin a Antena 3. Si la cadena hi està interessada, doncs, haurà de negociar amb Mediapro, una de les accionistes majoritàries de La Sexta.

stats