Televisió
Mèdia 13/06/2011

La Sexta cancel·la 'Con hache de Eva' després de només quatre edicions

La mateixa presentadora tornarà a conduir 'El club de la comedia' a partir de la setmana vinent

Albert Castellví
1 min
Eva Hache va saltar a la fama gràcies a El club de la comedia , i ara en serà la presentadorà.

BarcelonaCon hache de Eva haurà durat només quatre edicions a La Sexta. La cadena ha anunciat aquest dilluns que la de diumenge va ser l'última emissió de l'espai, que no ha obtingut la resposta esperada per part de l'audiència. A partir de la setmana vinent, la franja l'ocuparà El club de la comedia, el programa que ja s'emetia abans de l'estrena de Con hache de Eva i que presenta la mateixa Eva Hache.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tot i el bon debut del programa, que en la primera edició, amb José Luis Rodríguez Zapatero com a convidat, va aconseguir més d'un milió i mig d'espectadors i un 8,1% de share al conjunt de l'Estat (6,3% a Catalunya), des de llavors els registres no han fet més que baixar, i l'últim programa va quedar-se amb un discret 5,5% de quota de pantalla i 423.000 espectadors a Espanya, 78.000 dels quals eren catalans.

Amb la recuperació d'El club de la comedia La Sexta espera fer remuntar aquestes xifres i aconseguir que s'apropin als 1.861.000 seguidors (268.000 a Catalunya) que de mitjana van seguir el programa durant la temporada anterior. De fet, la cadena ja tenia en ment tornar a programar l'espai de monòlegs, però els mals resultats de Con hache de Eva han obligat a avançar-ne el retorn.

stats