Mèdia 25/07/2011

La Sexta 2 torna a la docurealitat després de tres setmanes de telenovel·les sense èxit

La cadena abandona la programació monogràfica de ficció que havia estrenat el 4 de juliol

Redacció
1 min

BarcelonaLa Sexta 2 no troba el camí. Fa tot just tres setmanes, el 4 de juliol, va convertir-se en un canal temàtic dedicat al 100% a l'emissió de telenovel·les, però aquest dilluns, i sense previ avís, ha tornat a canviar de plantejament, i recupera els docurealities que havien omplert la graella des del mes de març. I és que, tot i que els resultats obtinguts per aquests programes no eren gens bons (0,6% de quota mitjana al març i a l'abril i 0,5% al maig i al juny, en el conjunt de l'Estat), amb el canvi de programació les xifres han baixat encara més, i se situen en un 0,3% en els primers 24 dies de juliol.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A partir d'ara, La Sexta 2 recupera, doncs, programes com Hoteles con encanto, Piso compartido, Carreteras secundarias o Este es mi barrio, a més de reemetre episodis de Salvados i resums dels millors moments de Buenafuente. Al matí, això sí, reserva encara una franja per a l'emissió d'algunes de les telenovel·les que s'havien ofert durant les últimes setmanes.

Tot plegat, contrasta amb l'èxit rotund que ha tingut per a La Sexta 3 la seva especialització en cinema: del 0,6% de quota del febrer, abans del canvi de programació, va passar al 2,2% el mes de juny. Per això, des de principis d'aquest mes, el nombre de pel·lícules diàries ha passat de cinc a set.

stats