Mèdia 01/10/2013

L’ARA emetrà en directe la conferència ‘Building a New State’

Els lectors de l'ARA podran seguir en 'streaming' la conferència internacional 'Building a New State 2013' el divendres 4 d'octubre

Ara
1 min

L'ARA retransmetrà en directe la 3a conferència internacional 'Building a New State', que enguany planteja com ha de projectar Catalunya la seva inserció a la comunitat internacional. Els lectors de l'ARA podran seguir la sessió de tarda íntegrament a l'Ara.cat el divendres 4 d'octubre de 16 a 20.30 h.

La jornada de conferències, organitzada per l'associació Sobirania i Justícia, abordarà qüestions com els precedents internacionals i els passos a seguir per inserir una Catalunya independent a la comunitat internacional, entre d'altres.

'Building a New State 2013' comptarà amb les intervencions d'experts com el codirector de l'Institut de Dret Internacional Públic de la Universitat de Bonn Stefan Talmon, el catedràtic de la Universitat de St. Gallen Bardo Fassbender, l'eurodiputat eslovac i antic ministre d'Afers Exteriors Eduard Kukan, l'expresident de la Generalitat de Catalunya Jordi Pujol o el vicepresident del Cercle Català de Negocis Albert Pont.

stats