NOVETATS AL DIARI
Mèdia 01/07/2012

Amb l'arribada de la calor, l'ARA es transforma

A partir del diumenge 15 de juliol, l'ARA es vesteix d'estiu. Aquell dia, a més, el diari anirà acompanyat d'un suplement sobre els Jocs Olímpics de Londres i el 20è aniversari dels de Barcelona.

Ara
2 min
Amb l'arribada de la calor, l'ARA es transforma

BARCELONADurant l'estiu pràcticament tot canvia, i l'ARA no serà menys. A partir del 15 de juliol i fins al 2 de setembre, el diari transformarà la seva estructura habitual per oferir nous continguts adaptats a la calor, sense renunciar al rigor i els temes de fons sobre l'actualitat de Catalunya i el món.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Durant aquestes set setmanes, el diari es dividirà en dues parts. La primera recollirà tota les notícies purament d'actualitat, amb els temes de política, economia, societat i internacional; en canvi, la segona meitat del diari inclourà reportatges sobre tendències, estils de vida, moda, fenòmens socials i en general temes relacionats amb l'estiu i no vinculats directament a l'actualitat, a banda de tota la informació cultural, esportiva i mediàtica.

Dins aquestes pàgines estiuenques, a més, n'hi haurà algunes d'especials. El diari convidarà cada dia els lectors a millorar el seu nivell d'anglès amb una pàgina de Global News , que com sempre presentarà alguns dels reportatges més destacats del diari nord-americà The New York Times sobre temes de salut, lleure i ciència, complementats amb exercicis i els comentaris dels professors David Bridgewater i Nick Lloyd. El Global News , a més, mantindrà la seva presència habitual en el dominical Ara Tu .

També tindrà presència diària l' Ara Kids , amb una pàgina de jocs i passatemps pensats expressament perquè els nens i nenes es puguin divertir amb el diari alhora que adquireixen coneixements d'anglès.

Així mateix, guanyarà espai la informació sobre els personatges famosos i la premsa del cor, amb una pàgina diària, mentre que la contraportada es destinarà a una entrevista.

Especial atenció als Jocs

Sens dubte, un dels centres d'interès d'aquest estiu estarà situat a Londres, que del 27 de juliol fins al 12 d'agost acollirà els Jocs Olímpics. L'ARA dedicarà una atenció especial al desenvolupament de la competició a la capital britànica, alhora que recordarà els Jocs que, ara fa 20 anys, es van celebrar a Barcelona.

Per això, el 15 de juliol, coincidint amb l'arrencada de l'edició d'estiu de l'ARA, el diari oferirà un suplement especial amb una doble portada centrat, per una banda, en els Jocs Olímpics del 1992 i, per l'altra, en els que s'han de celebrar aquest any. Aquest especial parlarà de la competició des del punt de vista esportiu, però ho completarà amb una reflexió sobre tots els aspectes culturals, socials i urbanístics que envolten uns Jocs Olímpics.

stats