Televisió
Mèdia 16/12/2010

Larry King presentarà avui el seu últim programa després de 25 anys en antena als Estats Units

El popular periodista s'acomiadarà amb un especial amb catorze convidats que encara no s'han donat a conèixer

Albert Castellví
1 min
Larry King durant una entrevista a l'expresident dels Estats Units Bill Clinton

BarcelonaL'1 de juny de 1985 la CNN estrenava un programa nocturn diari presentat per un periodista ja veterà i amb prestigi després del seu pas per la ràdio pública nord-americana: Lawrence Harvey Zeiger, conegut popularment com Larry King. El primer convidat d'aquell programa va ser Mario Cuomo, aleshores governador de l'estat de Nova York. Aquesta nit, més de 25 anys després, Cuomo tornarà a asseure's davant de Larry King en la que serà l'última edició del Larry King Live.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El de Cuomo és l'únic nom que ha transcendit dels catorze convidats que s'espera que avui passin pel plató de la CNN, tot i que s'espera que hi hagi altres personatges destacats del món de la política, molts dels quals, probablement, ja hauran passat anteriorment pel programa. I és que al llarg dels 25 anys que ha estat en antena, pel Larry King Live hi han passat tots els presidents dels Estats Units, a més de personalitats de la política com Margaret Thatcher o Vladímir Putin, però també representants del món de l'espectacle, des de Marlon Brando fins a Lady Gaga.

King, que es caracteritza pel seu estil de preguntes directes i a vegades un punt desconcertants, va anunciar abans de l'estiu que tenia intenció de retirar-se en breu, i finalment ho farà avui, després d'haver complert els 77 anys al mes de novembre. El seu substitut a les nits de la CNN serà un britànic, l'exeditor del diari The Mirror Piers Morgan, que al gener estrenarà Piers Morgan Tonight.

stats