Televisió
Mèdia 17/12/2010

Clinton i Obama van acompanyar Larry King en el seu últim programa

El popular presentador nord-americà es va emocionar en acomiadar-se definitivament del seu espai diari a la CNN

Albert Castellví
2 min
Larry King s'acomiada de l'audiència al final del seu últim programa

BarcelonaLarry King ha dit adéu a l'audiència amb un programa emotiu, carregat de records i ple de convidats especials. Aquesta nit ha presentat per darrera vegada el seu Larry King Live, que conduïa diàriament a la CNN des de feia 25 anys.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Durant aquesta última emissió, King va recordar els seus inicis i va assegurar que "mai no s'hauria imaginat que podria arribar tan lluny, i encara menys en aquestes condicions". Als seus 77 anys, el presentador va assegurar que reapareixeria en ocasions especials tant a la televisió com a la ràdio, però que volia tenir temps també per a les seves aficions. I que els últims 25 anys s'ha centrat en un programa d'entrevistes que ha fet història i que ha creat un estil de preguntes directes i punyents.

Pel programa d'ahir van passar el president dels Estats Units, Barack Obama, i un dels seus antecessors, Bill Clinton. Tots dos ja hi havien estat abans, i és que King ha entrevistat els vuit inquilins que ha tingut la Casa Blanca des que va començar el programa, el 1985. Però el plató d'ahir també va veure passar els presentadors dels tres grans informatius nocturns nord-americans, que van oblidar per un moment la lluita per l'audiència que mantenen habitualment.

Entre els moments més emotius destaquen l'actuació del cantant Tony Bennett, que li va dedicar una interpretació del tema "The best is yet to come", o l'aparició al plató de la dona i dos dels fills del presentador. Però sens dubte, el que quedarà per a la història són les últimes paraules de Larry King abans d'acomiadar el programa: "No sé què dir. Només una cosa per a vosaltres, per a la meva audiència: gràcies. I en comptes de dir adéu, per què no un fins aviat?".

stats