tecnologia

Cobrar amb l'iPhone ja és possible

Un dels creadors de Twitter ha posat a la venda un lector de targetes de crèdit compatible amb iPhone 4, iPad i iPod Touch de quarta generació

La botiga d'Apple ha posat a la venda un lector de targetes de crèdit per iPhone 4, iPad i iPod Touch de quarta generació, que permet realitzar pagaments a través d'una connexió a internet amb wifi o 3G.

El dispositiu, anomenat Square, accepta targetes American Express, Discover, MasterCard i Visa. Un cop es completa la transacció, el client obté un rebut per correu electrònic. El servei no té cap tarifa mensual però cada transacció té un cost de gestió del 2,75%.

El lector es comercialitza en negre i en blanc i de moment només està disponible als EUA per un preu de 9,95 dòlars (6,95 euros).

El dispositiu, creat per Jack Dorsey (un dels creadors del Twitter) i Kevin Rose (creador de Digg, al vídeo) també està disponible per a altres sistemes operatius del sector, com Android, amb el mateix preu i condicions.

El sistema podria ser útil per a persones o petites empreses que venguin productes en llocs on no hi ha opcions de pagar amb targeta.

( La notícia ha estat modificada gràcies a l'aportació de diversos lectors)

Més continguts de