NOVETATS AL DIARI
Mèdia 14/07/2012

A l'estiu, l'ARA es transforma

A partir de demà i fins al 2 de setembre l'ARA canvia d'aparença i afegeix noves mirades. Centrat en una actualitat més àmplia, el diari suma anglès i exercicis per als més petits a la informació de cada dia.

Ara
2 min
A partir de demà i fins al 2 de setembre, l'ARA adapta la seva estructura i els seus continguts al període estiuenc.

BARCELONA.En arribar la calor tot canvia, i l'ARA també. A partir de demà i fins al 2 de setembre el diari oferirà nous continguts adaptats al període de vacances per complementar els temes de fons i l'actualitat sobre Catalunya i el món.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Durant aquestes setmanes el diari es dividirà en dues parts. La primera inclourà els temes de política, economia, societat i internacional, com és habitual al diari. A la segona meitat hi haurà reportatges sobre tendències, estil de vida, moda, fenòmens socials i, en general, temes relacionats amb l'estiu. En aquest segon tram del rotatiu també hi haurà la informació cultural, esportiva i mediàtica.

Millorar l'anglès

Dins de les pàgines estiuenques no només hi haurà informació. El diari convidarà cada dia els lectors a millorar el seu nivell d'anglès amb dues pàgines de Global News . Com fins ara, en aquest espai apareixeran alguns dels reportatges més destacats del diari nord-americà The New York Times sobre temes de salut, lleure, ciència, consum i medi ambient, complementades amb exercicis i comentaris dels professors David Bridgewater i Nick Lloyd. El Global News , a més, apareixerà cada diumenge al suplement Ara Tu .

A més, a l'estiu l' Ara Kids també creix i passa de suplement setmanal a tenir una pàgina diària, amb jocs i passatemps pensats perquè els nens puguin divertir-se i aprendre amb el diari que llegeixen els seus pares. Els diumenges, la secció s'ampliarà fins a les dues pàgines.

La mirada estiuenca es notarà també amb l'ampliació dels Global Gossips , que ocuparan una pàgina (dues els diumenges) amb les notícies més sucoses sobre celebrities d'aquí i d'allà. Pel que fa a la contraportada, es dedicarà a descobrir personatges en forma d'entrevistes.

Especial atenció als Jocs

Un dels focus d'interès d'aquest estiu estarà situat a Londres, que del 27 de juliol fins al 12 d'agost acull els Jocs Olímpics. L'ARA dedicarà una atenció especial al desenvolupament de les competicions de la capital britànica. Al mateix temps, entrevistarà diferents protagonistes dels Jocs que, ara fa 20 anys, es van celebrar a Barcelona i que han transcendit pel resultat aconseguit.

Per això, demà, coincidint amb l'arrencada de l'edició d'estiu de l'ARA, el diari oferirà un suplement de 24 pàgines que tindrà una doble portada. D'una banda, estarà centrat en els Jocs Olímpics del 1992 i, de l'altra, en els que se celebren enguany. Aquest especial parlarà de la competició des del punt de vista esportiu, però ho completarà amb una reflexió sobre tots els aspectes culturals, socials i urbanístics que envolten uns Jocs Olímpics.

stats