L'ARA ES REINVENTA
Mèdia 16/10/2011

El nou llibre de Ferran Torrent, la setmana que ve amb l'ARA

L'ARA ofereix l'última novel·la de Ferran Torrent, Ombres en la nit, per 19,95 euros. Es podrà adquirir juntament amb el diari a partir de divendres, el mateix dia que arriba a les llibreries, i fins diumenge

Ara
2 min
Divendres, dissabte i diumenge vinents, els lectors de l'ARA podran aconseguir, junt amb el diari, un exemplar d' Ombres en la nit , la nova novel·la de Ferran Torrent.

Barcelona.El nou llibre de l'escriptor valencià Ferran Torrent, Ombres en la nit, surt a la venda a les llibreries divendres vinent, 21 d'octubre. Aquell mateix dia, l'ARA l'oferirà a tots els seus lectors, que tindran l'oportunitat d'aconseguir-lo, juntament amb el seu exemplar del diari, per només 19,95 euros. Durant tot el cap de setmana, a més, seguirà vigent aquesta oferta, que permetrà aconseguir el llibre per un preu més reduït que el que tindrà a les llibreries.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Ombres en la nit, que arriba tot just un any després de l'anterior novel·la de Torrent, Bulevard dels francesos, narra la història d'un gitano valencià, antic militant del Partit Comunista, que, després d'haver sobreviscut al camp de concentració nazi de Dachau, el 1947 torna a terres valencianes com a membre d'un escamot que té la intenció d'acabar amb un exlíder del règim nazi que s'amaga a Espanya, protegit per les autoritats franquistes. Ambientada a València, Madrid, Viena i Mònaco, la novel·la explora les contradiccions vitals del protagonista, que dedica la seva existència a caçar caçadors d'altres persones, amb el ritme trepidant i les complexes trames que caracteritzen l'obra de Torrent.

Ara Planeta

La possibilitat d'aconseguir un exemplar de la novel·la Ombres en la nit per 19,95 euros no és l'única proposta que l'ARA fa als seus lectors per als pròxims dies. El dimecres 26 d'octubre el diari anirà acompanyat d'un suplement especial, Ara Planeta, que exposarà, en 24 pàgines, el panorama actual i futur, a Catalunya i al món, en matèria d'energies renovables.

La publicació d'aquest suplement coincidirà amb la primera jornada del Global Clean Energy Forum, que se celebrarà a l'Hotel Arts de Barcelona entre els dies 26 i 27 d'octubre i que organitza l'International Herald Tribune en col·laboració amb l'ARA.

Una quarantena d'experts d'arreu del món debatran durant dos dies els reptes que plantegen aquests tipus d'energia, des de tots els punts de vista: el paper que han de jugar les renovables al món després de l'accident de la central nuclear de Fukushima, al març, que va posar en qüestió l'ús de l'energia atòmica; les formes de finançament d'aquestes fonts d'energia, avui en dia depenents encara en gran part de les subvencions públiques; els progressos que s'estan fent arreu del món en l'àmbit de les energies renovables, o el suport que les administracions públiques ofereixen i haurien d'oferir a les empreses dedicades a desenvolupar tecnologies que permetin explotar aquestes fonts energètiques.

El suplement Ara Planeta abordarà també tots aquests aspectes, alhora que dedicarà especial atenció a les amenaces que planteja el canvi climàtic i al paper que podrien jugar les energies alternatives a l'hora de contribuir a pal·liar-ne els efectes.

L'aparició de l'Ara Planeta suposarà, a més, el tret de sortida d'un nou espai dedicat a la informació sobre temes de sostenibilitat. Es tracta de Planeta, una pàgina diària que s'inclourà dins de la secció Ara Tu i que oferirà una visió global sobre tot el que afecta el nostre planeta. Informacions relacionades, especialment, amb el medi ambient, però també amb l'escassetat de recursos, les epidèmies o la despoblació de determinades zones del món seran protagonistes d'aquest nou espai de reflexió sobre el present i el futur de la Terra.

stats