Els mSchools App Awards reconeixen l’esforç dels alumnes

Els guardons premien aplicacions sanitàries, lúdiques i educatives

Una aplicació mòbil que recorda a la gent gran quan ha de prendre la medicació va ser un dels set projectes guanyadors dels mSchools App Awards. L’app Elderly, que han creat els nois i noies de l’institut Josep Vallverdú de Les Borges Blanques, fins i tot incorpora un GPS amb les farmàcies més properes de la zona. La segona edició dels premis del programa mSchools, que es va celebrar ahir al TecnoCampus de Mataró, també va premiar The Blocker (de l’institut d’Altafulla), una aplicació que facilita que l’usuari no es distregui a classe o a la feina. El centre Caparrella de Lleida va obtenir el premi gràcies a Mazes of Fantasy, un joc de laberints, i l’escola Virolai de Barcelona ha creat ArsLonga, una app pels amants dels museus que vulguin estar informats de tota l’oferta de la ciutat.

El centre Gurb va ser guardonat gràcies a Don’t Forget It, una aplicació que genera connexions mentals entre parelles de conceptes, imatges i sons. També va obtenir premi l’institut Roseta Mauri de Reus amb Aprèn història amb Willy, una app pensada per preparar la selectivitat. Finalment, l’institut Ernest Lluch de Barcelona es va endur el setè guardó per l’originalitat de Hand Cook, que permet buscar receptes a partir dels aliments i ingredients que tinguis a la nevera.

Els guanyadors del concurs d’aplicacions mòbils, impulsat per Mobile World Capital amb la col·laboració de la Generalitat, l’Ajuntament de Barcelona i GSMA, gaudiran d’una estada al primer mSchools Tech Camp, que es farà del 18 al 26 de juliol. Ahir els 24 equips finalistes van exposar els seus projectes, i fins a 120 alumnes han participat en la segona edició dels App Awards.

 

Més continguts de