Manel Fuentes deixa Cadena Dial després de dues temporades

Luis Larrodera el rellevarà com a presentador d''Atrévete', però seguirà lligat a la ràdio de Prisa

Manel Fuentes deixarà de presentar 'Atrévete', el 'morning show' de Cadena Dial, al final d'aquesta temporada. L'emissora ho ha anunciat aquest divendres i ha avançat també que, a partir del 2 de setembre, el programa quedarà en mans de Luis Larrodera. Segons Cadena Dial, que pertany al grup Prisa, l'adeu de Fuentes respon a "la incompatibilitat" d'aquest programa amb "els seus compromisos televisius i artístics", entre els quals hi ha la conducció de diversos formats d'Antena 3, com 'Tu cara me suena' i 'Masters de la reforma'. Malgrat abandonar 'Atrévete', el presentador català "seguirà vinculat a les emissores de la SER" i, de fet, "pròximament s'anunciarà el seu nou projecte". 

Fuentes s'havia posat al capdavant d'aquest despertador radiofònic fa dues temporades, quan va agafar el relleu de Jaime Cantizano. En aquell moment, 'Atrévete' tenia 1.440.000 oients i acabava de perdre, per només 4.000 seguidors, el segon lloc en el rànquing de 'morning shows' més escoltats a Espanya, en benefici de 'Buenos días, Javi y Mar', de Cadena 100 (grup Cope). El primer lloc l'ocupava '¡Anda ya!', de Los 40 (també de Prisa). Actualment la classificació continua exactament igual, tot i que la distància entre el segon i el tercer classificat s'ha eixamplat: segons l'EGM fet públic aquesta mateixa setmana, Fuentes s'acomiada d''Atrévete' amb 1.214.000 oients, mentre que el programa de Cadena 100 se situa en 1.287.000. Mentrestant, '¡Anda ya!' ha passat d'1.459.000 seguidors a 1.575.000. 

El nou presentador d''Atrévete' ja té experiència en l'àmbit de la ràdio, on va debutar amb només 15 anys en una emissora local de Saragossa. Posteriorment va treballar a Radio Nacional i fa dos anys va conduir 'Salga el sol por donde salga' a la Cope. A la televisió, més enllà d'una estreta relació amb Aragón TV, va presentar l'última versió de l''1, 2, 3' a TVE, l'any 2004, i es va fer càrrec de concursos com 'Alta tensión' i 'El traidor' a Cuatro, on actualment fa de narrador de 'Ven a cenar conmigo'. Fa dos anys també va ser el substitut de Jordi Hurtado a 'Saber y ganar' durant els dies que va estar de baixa. Així mateix, ha participat com a actor en sèries com 'El Ministerio del Tiempo', 'La que se avecina' i '45 revoluciones'.