Ràdio
Mèdia 14/10/2011

El director de Catalunya Ràdio creu que "no és òptim" que Fuentes presenti un espai a Antena 3

Ramon Mateu es mostra convençut que trobaran un espai per al periodista dins de la programació de TVC

Acn
1 min
La noche... con Fuentes y cía , Crónicas marcianas , Caiga quien caiga i Malas compañías són alguns dels programes de la televisió espanyola en què ha participat Fuentes.

BarcelonaEl director de Catalunya Ràdio, Ramon Mateu, ha reconegut que "no és l'òptim" que el director d'El matí de Catalunya Ràdio, Manel Fuentes, presenti el programa Tu cara me suena, d'Antena 3. Segons Mateu, el contracte amb Fuentes no estableix una clàusula que impedeixi la seva concurrència a les televisions, com sí que passa amb la ràdio. El director de l'emissora i director general de la CCMA, però, ha reconegut que hi va haver un "treball intens" amb la directora de TV3 perquè Fuentes pogués tenir un espai al canal català, però el format "no era al que aspirava" el periodista. "Amb el temps trobarem segur un espai on es pugui expressar en llenguatge televisiu, no necessàriament fora del grup", ha reblat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Mateu ha fet aquestes declaracions durant la sessió de control de la CCMA d'aquest divendres al Parlament, on ha volgut mostrar la seva "satisfacció" amb el programa dirigit per Manel Fuentes. "La relació amb Manel Fuentes és magnífica", ha insistit.

El director de l'emissora pública ha aprofitat també per fer un reconeixement "personal i professional" a Joan Barril i ha explicat que el periodista va renunciar a formar part del consell assessor de Josep Antoni Duran i Lleida perquè entenia que "podia entrar en una incompatibilitat". "Va ser una decisió seva", ha reblat. Per la seva banda, el president del consell de govern de la CCMA, Enric Marín, ha defensat que l'ens "ni va sobredimensionar el problema ni va amagar el cap sota l'ala, simplement va recordar què deia el llibre d'estil".

stats