Publicitat
Publicitat

Va manipular els abdominals de Cristiano Ronaldo, TV3?

La CNN es fa ressò d'una notícia de Real Madrid TV segons la qual la televisió pública va retocar amb Photoshop la figura del jugador blanc

L'edició en espanyol de la web de la CNN ha acusat TV3 d'utilitzar barroerament el Photoshop per manipular els abdominals de Cristiano Ronaldo i fer-lo semblar més gras del que és en realitat. Ho ha fet arran de la denúncia que va fer el programa de Real Madrid TV '90 minuti' (minut 3.15 del vídeo), que comenta amb to d'humor –i sempre des d'una perspectiva madridista– l'actualitat futbolística.

La imatge en qüestió l'hauria utilitzat el programa 'Esport Club', del canal Esport3, per acompanyar una taula amb les estadístiques del jugador portuguès. Efectivament, en la fotografia que va mostrar TV3 Ronaldo no marca els abdominals que mostra habitualment. La televisió del club blanc va comparar aquesta imatge amb la fotografia original i, en efecte, s'hi aprecien canvis.

"Qui ha fet això? Però si li han clonat fins i tot les pigues!", assenyala María Gómez, que presenta '90 minuti' al costat de Miki Nadal. "No té ni melic!", afegeix la presentadora. "Bon intent, televisió catalana", se'n burla la web de la CNN.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT