Mèdia 05/11/2020

'Mask singer' debuta arraconant 'Joc de cartes'

L'espai d'Antena 3 va ser líder de la franja de 'prime time' i va fer caure el programa de TV3 fins a la novena posició del rànquing del dia

Ara
1 min
'Mask singer' debuta arraconant 'Joc de cartes'

BarcelonaAntena 3 estrenava aquest dimecres Mask singer: adivina quién canta, la seva gran aposta d'entreteniment de la temporada, i el resultat d'audiència ha sigut aclaparador. Al conjunt de l'Estat l'espai va arrasar amb un 27,4% de quota de pantalla i 3,7 milions d'espectadors, una xifra que el converteix en la millor estrena en nombre d'espectadors per a un programa d'entreteniment des del debut de La Voz kids a Telecinco l'any 2014. També obté el millor share des de la primera edició de La Voz a Telecinco l'any 2012.

A Catalunya el programa també va donar la campanada. Mask singer va ser el quart espai més vist del dia, només per darrere dels telenotícies de TV3, que van ocupar les tres primeres posicions del rànquing en un dia de gran tensió informativa a causa de les eleccions als Estats Units. L'espai no només va liderar el rànquing de la seva franja sinó que, a més, va arraconar Joc de cartes, que normalment sol ser el dominador. Mentre Mask singer va sumar 428.000 espectadors, el programa de Marc Ribas en va tenir 334.000 i una quota del 17%. El concurs de restauració cau fins a la novena posició dels espais més vistos del dia.

stats