PREMSA
Mèdia 19/03/2011

La dreta mediàtica espanyola destaca el "sí a la guerra" de Zapatero contra Gaddafi

La Razón titula "Sí a la guerra", l'ABC "Zapatero, sí a la guerra" i El Mundo "Zapatero implica a España en una guerra para derrocar a Gadafi"

Redacció
1 min
La Razón 19 de març

BarcelonaLa premsa espanyola destaca en totes les portades la intervenció a Líbia però la dreta mediàtica posa tota la intenció en el fet que el president del govern, José Luis Rodríguez Zapatero, decideix fer intervenir l'exèrcit espanyol en aquesta "guerra".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La Razón titula "Sí a la guerra", l'ABC "Zapatero, sí a la guerra" i El Mundo "Zapatero implica a España en una guerra para derrocar a Gadafi".

D'altra banda, El País destaca que "Las potencias europeas lideran la opción militar contra Gadafi" i que el president del govern espanyol ofereix sis caces F-18, bucs i bases per a la missió. La Vanguardia titula en el mateix sentit.

El tsunami i la crisi nuclear japonesa queda en segon terme però es manté a les portades.

La premsa internacional titula en el mateix sentit. Le Monde mostra "La resposta militar d'Occident contra Gaddafi" i International Herald Tribune obre amb un titular similar al de la portada de l'ARA: "Europa pressiona a Líbia".

stats