Mèdia 17/06/2012

El millor de l''Ara Kids', el cap de setmana que ve

Ara
2 min

BARCELONAL'ARA ofereix aquest dissabte i aquest diumenge una edició especial de l' Ara Kids . Es tracta d'una recopilació de les millors pàgines del suplement infantil perquè els més petits puguin continuar practicant les activitats que proposa la publicació durant l'estiu.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'edició especial, que anirà enquadernada i constarà d'una portada especial, costarà 7,50 euros el dissabte i el diumenge que ve als quioscos, juntament amb el diari. Tot i això, també es podrà aconseguir a través de La Botiga de l'ARA (botiga.ara.cat) pel mateix preu.

L'edició té com a objectiu aconseguir que els nens facin un repàs de les activitats que ha proposat l' Ara Kids des que va aparèixer per primera vegada. Així, recull un total de 40 pàgines que inclouen exercicis en anglès, mots encreuats, activitats de relacionar conceptes i d'altres per trobar diferències entre dibuixos similars.

Versió en PDF

El llançament especial no substitueix l' Ara kids , que durant tots els mesos de l'estiu apareixerà regularment. Al juliol i a l'agost, el suplement de l'ARA pensat per a la canalla continuarà publicant-se. A partir del 15 de juliol i fins al 2 de setembre, apareixerà publicat en la versió impresa del diari. També el podreu trobar en la versió en PDF disponible al web de l'Ara.cat.

Entre els coneixements i curiositats que divulga aquest suplement, n'hi ha de tot tipus. Per exemple, s'hi poden trobar textos perquè els petits aprenguin com era Catalunya abans que hi visquessin els humans o quina és la història de l'equipament blaugrana.

Els jocs i entreteniments que proposa aquest recull de 40 pàgines són diversos. Se'n poden trobar sobre cavalls, sobre coses que ens han canviat la vida, sobre tortugues o activitats per aprendre a cuinar.

Com explica Carles Capdevila, director del diari ARA, l' Ara Kids "és el nostre fill estimat", que "s'ha convertit en una presència habitual a les cases de moltes persones i a les escoles del país".

Amb aquest suplement, els petits han de fer el que fan més bé, divertir-se i aprendre al mateix temps que imaginen, juguen i somien. Serà la millor manera de passar l'estiu.

stats