PRIMER ANIVERSARI DEL DIARI
Mèdia 30/11/2011

'La nostra mirada', suplement especial de l'ARA de diumenge que ve

Un especial de 96 pàgines amb les millors portades serà un dels plats forts del primer aniversari del diari. Les pàgines del diari també es tunejaran per celebrar-ho

Ara
1 min
portada suplement portades

BARCELONAUn total de 96 pàgines a través de les quals es recolliran les primeres planes més significatives d'un any intens, un total de 34: tres processos electorals, les revoltes als països àrabs, els èxits esportius del Barça o les conseqüències de la crisi econòmica han marcat l'actualitat informativa. A part de les portades, també hi haurà una recopilació dels 18 pòsters centrals més impactants de l'ARA.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El suplement es complementa amb una mirada al diari des de dins: els periodistes de la casa expliquen els detalls del funcionament de l'ARA, recorden anècdotes relacionades amb les portades escollides i obren, en definitiva, la redacció als lectors. I s'inclou, així mateix, una selecció de textos que contextualitzen o complementen les portades escollides. El cartell de L'escola en català, ara i sempre i el 5-0 del Barça al Madrid són algunes de les primeres planes que s'han triat.

El suplement també tindrà tres pàgines d'il·lustracions especials, en sintonia amb l'aposta pels dibuixants del país de l'ARA, que fa poc ha estrenat l'ARA Humor, amb els millors ninotaires.

'Tuneig' de les pàgines

A més d'aquest suplement, fins diumenge les pàgines del diari es tunegen cada dia d'aquesta setmana amb diversos motius. Aquest dimecres, el protagonista ha estat el ninotaire Juanjo Sáez. I aquest dijous ho són un grup de nens, alumnes de sisè de primària de l'escola Joan Miró, de Barcelona, que han visitat el diari i ens han deixat desitjos i peticions que publiquem en diverses pàgines, tal com ho han escrit ells.

stats