Twitter

La misteriosa desaparició de Quim Monzó de Twitter

L'autor, que va aconseguir uns quants milers de seguidors en una setmana, ha desaparegut després d'haver estat retuitejant tothom durant la jornada d'ahir

Quim Monzó ha deixat de ser a Twitter, i ho ha fet també per la porta gran, tal com va entrar. Ahir va començar a retuitejar tothom, la qual cosa va provocar que molts timelines dels usuaris es col·lapsessin amb missatges més o menys aleatoris d'altres usuaris. L'escriptor, però, no ha aclarit si ha tancat el perfil o bé ha estat expulsat del sistema per pràctiques de spam.


De fet, des del mateix dia què va entrar a Twitter, el passat 1 de febrer, ja va avisar que la seva era una visita amb data de caducitat (de fet, havien de ser només tres dies, però ho havia anat allargant dient sempre que aguantaria fins a l'endemà). L'últim missatge, “dimecres plego”, visible des de dilluns, ha resultat ser veritat. Ara, els seus seguidors –o com a mínim els que ahir no van deixar-lo de seguir després de la jornada d'ahir– especulen si tot plegat ha estat algun tipus de performance o experiment de cara a escriure algun text. El dia de la seva estrena va coincidir amb un article a La Vanguardia.

Més continguts de