Televisió
Mèdia 12/09/2022

La Moncloa signa un conveni amb dues productores per fer una docusèrie sobre Pedro Sánchez

La producció es titularà 'Las cuatro estaciones'

2 min
Pedro Sánchez durant la compareixença al Congrés

BarcelonaEl projecte s'havia anunciat feia temps, però ara se n'han pogut saber més detalls gràcies al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE). La docusèrie centrada en la figura de Pedro Sánchez es titularà Las cuatro estaciones, tindrà dos episodis de 45 minuts cadascun i explicarà la feina del president del govern espanyol. La secretaria d'estat de Comunicació ha signat un conveni amb les productores Secuoya Contenidos i The Pool per al rodatge de la producció que té com a objectiu difondre el funcionament de la presidència del govern espanyol i donar a conèixer als ciutadans el procés de presa de decisions.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El conveni, publicat aquest dissabte al BOE, assenyala que la sèrie documental és "un instrument idoni" per acostar als ciutadans "la realitat de la feina de la figura del president del govern". L'acord especifica que la producció "en cap cas presentarà caràcters propis de propaganda o publicitat partidista o política". A través del conveni, l'equip de rodatge tindrà accés a la Moncloa i podrà gravar-hi a dins. Segons l'acord, la producció no tindrà cap cost per al govern espanyol i el pressupost anirà a càrrec íntegrament de les productores. Fins que hagin recuperat la inversió, les productores rebran el total del que generi l'explotació de la sèrie documental. Després, rebran el 80% dels beneficis i el 20% restant anirà destinat a organitzacions sense ànim de lucre triades per la presidència del govern espanyol.

El projecte ha estat criticat per la portaveu del PP al Congrés, Cuca Gamarra. "Aquesta tardor: els espanyols preocupats pels preus desorbitats i la pujada de les hipoteques que ens esperen. Mentrestant, Sánchez obsessionat amb la seva sèrie. L'únic interès en aquesta sèrie és el seu ego. No estem per egoteques, sinó per a solucions", ha dit en una piulada.

stats