Mèdia 23/03/2014

Mor l'actor de 'Homeland' James Rebhorn

Tenia 65 anys i ha mort a causa d'un melanoma que li va ser diagnosticat el 1992, segons el portal 'Entertainment weekly'

1 min

James Rebhorn, actor de 'Homeland' i moltes altres sèries, ha mort als 65 anys. Segons recull el portal Entertainment weekly, la seva agent, Dianne Busch, ha comunicat aquest diumenge que l'actor va morir divendres a la seva casa de South Orange, a Nova Jersey. Busch ha confirmat que la causa de la mort ha estat el melanoma que li van diagnosticar el 1992 i contra el qual ha estat lluitant durant dues dècades.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Rebhorn ha estat rebent cures pal·liatives durant l'última setmana i mitja, acompanyat de la seva família, la seva dona, Rebecca, i les seves filles, Emma i Hannah.

En cinc dècades de treballar a la televisió i al cinema, Rebhorn va fer més de 100 papers, que van des d'un magnat navilier a 'El talent de Mr. Ripley' fins al fiscal que interpretava a la sèrie 'Seinfeld'. També destaca en la seva carrera la interpretació a 'Essència de dona', amb Al Pacino.

A 'Homeland', una de les sèries actuals més populars al món occidental, interpretava el pare de l'agent de la CIA Carrie Mathison.

Rebhorn també va treballar al teatre, a Broadway, on va fer 'revivals' com 'Our Town' i '12 Angry Men'.

stats