'La que se avecina', multada per publicitat encoberta de productes eròtics

Mediaset haurà de pagar 196.038 euros

Nova multa per a Mediaset. La  Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) ha sancionat amb 196.038 euros el grup de comunicació per haver emès publicitat encoberta de productes i joguines sexuals a la comèdia 'La que se avecina', que s'emet a Telecinco. Competència ja va anunciar al maig que estava investigant la sèrie per aquest cas. 

L'organisme considera que 'La que se avecina' va vulnerar la llei durant l'episodi ' Un aniversario, un peluquín y una reunión de tupper-sex', en el qual el personatge de la Blanca (Mónica Pérez) organitza una sessió de tapersex per a totes les veïnes de Montepinar.  En la seva resolució, la CNMC assenyala que durant el capítol es va emetre sense identificació "publicitat que podria ser qualificada com encoberta d'una empresa de distribució i venda de joguines i productes eròtics i d'una marca d'un estimulador de pròstata". 

A banda d'aquesta multa, la CNMC també ha anunciat que Mediaset haurà de pagar 180.466 euros per una altra infracció de publicitat encoberta, en aquest cas a 'Sálvame', on el 23 de gener es van mostrar imatges d'una revista que podrien ser enteses com un anunci de la publicació.

Més continguts de