RECULL DE PREMSA
Mèdia 07/05/2011

El Mundo: "El Govern i el Tribunal Constitucional han llençat 13 anys de treball contra ETA"

La majoria de portades obren amb les picabaralles per la legalització de Bildu

Redacció
1 min
'El Mundo'

BarcelonaLa sentència del Tribunal Constitucional a favor que la coalició Bildu es pugui presentar a les eleccions basques obre la majoria de portades de caire nacionalista espanyol. Tant El Mundo, com l'ABC i La Razón relacionen el partit polític amb ETA i assenyalen en els seus titulars que les forces armades han perdut anys de lluita contra el grup terrorista.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El Mundo titula "El Govern i el Tribunal Constitucional han llençat 13 anys de treball contra ETA", l'ABC: "Li donen oxigen a ETA" i La Razón "14-M, tots contra Bildu".

La sentència del Tribunal Constitucional permet a la coalició presentar-se a les eleccions i titlla d'insuficient la prova utilitzada pel Suprem per anul·lar les seves llistes.

D'altra banda, Público va més enllà i destaca que "Torna el PP més radical". En canvi La Vanguardia titula "Zapatero i Rajoy eviten que Bildu enverini la campanya". El Periódico: "La legalització de Bildu divideix els populars".

La majoria de portades també destaquen el comunicat d'Al-Qaida que reconeix la mort d'Ossama Bin Laden i promet venjança.

Pel que fa la campanya electoral de les municipals, El Punt obre amb els comicis a Barcelona. "El model de ciutat centra la pugna a Barcelona", titula.

stats