Un nou embaràs a Mònaco fa ombra al de Charlene

Els rumors de mala relació entre la germana gran del príncep Albert de Mònaco, de 56 anys, i la seva dona, la princesa Charlene, han generat diversos titulars des que el fill de Grace Kelly va triar la sud-africana com a futura esposa. Uns rumors que sempre han situat la branca de Carolina de Mònaco fent ombra a la princesa Charlene, ja sigui a nivell de glamur, d’estimació de la premsa o de projecció pública del principat.

Aquesta línia editorial de molts mitjans del cor avançava ahir una mica més de la mà de la informació que publicava Vanity Fair a Itàlia, que deia que Andrea Casiraghi -el fill gran de Carolina de Mònaco- i la seva dona, Tatiana Santo Domingo, tindran un altre fill a principis del 2015. Una bomba de fum rosa que noqueja la repercussió del tan esperat embaràs de Charlene, de 36 anys, que arriba després de tres anys d’intents.

El que havia de ser hereu del tron dels Grimaldi fins que Charlene es va quedar embarassada li roba ara tot el protagonisme a la princesa, que espera bessonada per a finals d’any. Tot i que costa pensar que l’embaràs sigui part d’un pla ordit fredament és evident que li resta molt protagonisme a la dona del príncep Albert, que fuig dels flaixos i se sent incòmoda a palau. Tant en les festes d’alt nivell que fa com en els seus famosos amics, Casiraghi hi té un altaveu permanent. Charlene serà sotmesa des d’ara a totes les comparacions.