Televisió
Mèdia 01/07/2012

La nova 'Dallas' tindrà segona temporada

La TNT la renova després de les bones audiències dels quatre primers capítols

Ara
1 min
EL REPARTIMENT  Tres actors de la sèrie original repeteixen a la seqüela de Dallas, que compta amb joves incorporacions.

BarcelonaLa cadena nord-americana TNT ha encarregat una nova temporada de 'Dallas'. Després de tot just quatre episodis, la seqüela de la sèrie ha obtingut uns resultats d'audiència prou satisfactoris per a un canal de cable: el doble episodi d'estrena, emès el 13 de juny, va tenir 6,9 milions d'espectadors, i tot i que el descens des de llavors ha estat clar –4,8 milions el tercer capítol, i 4,1 el quart– la cadena no ha dubtat a l'hora de renovar-la. La segona temporada, que s'estrenarà el 2013, tindrà 15 capítols, igual que la primera.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La nova 'Dallas' és una seqüela de la mítica sèrie als Estats Units entre el 1978 i el 1991, i la protagonitzen els fills dels personatges principals de la sèrie original: John Ross Ewing –el fill de J.R.– i Christopher Ewing –el fill adoptat de Bobby–. A més, els actors que encarnaven els personatges centrals de la sèrie dels 80 mantenen la presència en la nova producció: Larry Hagman continua interpretant J.R., Linda Gray és Sue Ellen i Patrick Duffy manté el paper de Bobby.

La sèrie ja s'ha començat a emetre a una desena de països del món, entre els quals Espanya, on l'emet la filial de TNT a través de les plataformes de pagament.

stats