La novel·la que continua 'El conte de la Serventa' també s'adaptarà per a televisió

'Els testaments' es publicarà properament en català a Quaderns Crema

Després de l'èxit televisiu de 'The Handmaid's tale', Hulu, plataforma que emet la sèrie als Estats Units, planeja adaptar també la seqüela del llibre que Margaret Atwood publicarà el pròxim 10 de setembre als països de parla anglesa. 'Els testaments', que és com es titula la novel·la, es publicarà pocs dies després en català a través de Quaderns Crema. A l'Estat, 'The Handmaid's tale' es pot veure a través de la HBO. 

‘The handmaid’s tale’, en peu de guerra contra el terror masclista

Segons 'Deadline', Hulu està en converses amb Bruce Miller, 'showrunner' de 'The Handmaid's tale', per veure com es podria adaptar el llibre i convertir-se en una extensió de la sèrie protagonitzada per Elisabeth Moss, que ja ha estat renovada per a una quarta temporada. El nou llibre d'Atwood reprèn l'acció 15 anys després de l'última escena d''El conte de la Serventa' i la història la narren tres personatges femenins. 

Amb aquesta adaptació, serà la tercera vegada en els últims quatre anys que l'obra d'Atwood fa el pas a la televisió. A banda d''El conte de la Serventa', Netflix va convertir en una minisèrie 'Alias Grace', la història d'una dona acusada d'assassinat que és analitzada per una psiquiatra. 

Més continguts de