Mèdia 16/07/2012

La parella d'Hollande piularà menys

àlex Gutiérrez M.
2 min
La parella d'Hollande piularà menys

Fins a set vegades es creuarà de braços abans de tornar a fer anar el Twitter, segons ha explicitat ella mateixa, periodista de professió però actualment primera dama francesa com a parella de François Hollande. L'origen de la polèmica cal trobar-lo en un tuit enviat al mes de juny en el qual donava suport a un rival de Ségolène Royal, exparella del president francès i mare dels seus fills.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El president també ha hagut de declarar sobre l'afer i ha trobat la fórmula per censurar el tuit sense amonestar la seva actual parella: "Els assumptes privats s'arreglen en privat", va dir després d'una desfilada militar celebrada dissabte, tot i que no va esmentar directament el tuit de la discòrdia. El seu fill Thomas, en canvi, sí que va criticar Valérie Trierweiler.

François Hollande va recordar que la funció de primera dama no té un estatut clar. "La Valérie vol mantenir la seva activitat professional", va dir Hollande. Però va afegir: "No és fàcil assumir aquest lloc. Hi ha d'haver regles".

Els últims dies de Sage Stallone

La investigació sobre la mort de , el fill de Sylvester Stallone, avança. Les últimes revelacions indiquen que el noi podria haver mort quatre dies abans que es trobés el cadàver. Sage, de 36 anys, feia una setmana que no parlava amb la seva família ni amb cap dels seus amics. Segons el digital TMZ, va ser la seva mare, Sasha Czack, qui va trucar a l'assistenta del noi perquè li semblava estrany no saber-ne res. Quan la dona va entrar a la seva habitació va descobrir el fatal incident.

Una (altra) disco per a CR7

El futbolista inaugurarà aquest divendres una discoteca a Loulé, una localitat turística de l'Algarve portuguès. El local es dirà Seven, en honor al dorsal del futbolista, i les obres per condicionar-lo han costat prop de mig milió d'euros. El futbolista és un apassionat de les discoteques, fins al punt que en té una de privada a la seva residència de Pozuelo de Alarcón (Madrid).

Les dures filles de Demi Moore

Les tres filles de fa setmanes que no li tornen les trucades, els mails i els SMS. Així ho assegura el portal RadarOnline, que explica que les tres noies van decidir tallar el contacte amb la seva mare després que entrés en una espiral d'addiccions, presumptament com a conseqüència del seu divorci amb el també actor Ashton Kutcher. Moore treballa aquests dies a la pel·lícula Very good girls juntament amb Elizabeth Olsen i Dakota Fanning.

stats