Publicitat
Publicitat

El partit entre el Barça i el Milan domina el 'prime time' amb una audiència del 52,3%

TVE monopolitza el rànquing de programes més vistos amb quatre emissions relacionades amb la Lliga de Campions que superen el 30% de quota de pantalla

El partit de Lliga de Campions entre el Barça i el Milan d'aquest dimarts es va apoderar del prime time amb una quota de pantalla del 52,3% i una mitjana d'un milió 615 mil espectadors. De fet, TVE va monopolitzar tota la franja amb fins a quatre emissions relacionades amb la Lliga de Campions que superen el 30% de quota de pantalla, xifra que va suposar una audiència mitjana del 35,7% en tot el prime time (20.30-23.59 hores). TVE va acabar líder de la jornada amb una audiència del 19,2%, seguit de T5 (12,9%) i TV3 (11,3%).

Un cop acabat el repertori Champions, T5 va prendre el relleu a TVE amb l'estrena de la minisèrie La baronesa. L'emissió de la primera part del biopic de Tita Cervera va aconseguir una quota de pantalla mitjana del 15,2% i un total de 389 mil espectadors. Seguidament, l'especial La noche de Tita 1 va superar l'emissió anterior amb un 15,7% d'audiència i una mitjana de 136 mil espectadors.

Els matins es mantenen per damunt del 16% d'audiència mitjana i se situen com a líders de la franja les dues primeres hores d'emissió, moment en què li pren el relleu El programa de Ana Rosa (T5), amb una quota mitjana del 13,1%. 8 al dia rebaixa l' eufòria inicial del primer dia (6,8%) i la segona emissió obté una quota mitjana del 4%, amb un pic del 8,3% a l'inici del programa.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT