Mèdia 08/11/2011

Paula Vázquez torna a Antena 3 després de tres anys a Cuatro

La cadena anuncia que treballarà "en diferents projectes"

Ara
1 min
Paula Vázquez prepara el seu retorn a Cuatro com a presentadora d' El diario . La setmana passada en va gravar un programa pilot.

BarcelonaPaula Vázquez torna a Antena 3. Ella mateixa ho ha fet públic a través d'un tuit en què agraeix als responsables de Mediaset la confiança que li han demostrat i afegeix: "Miro el futur amb il·lusió i espero que aquesta nova etapa a Antena 3 estigui plena de reptes per superar i èxits per celebrar". La cadena ha confirmat la incorporació de la presentadora gallega en un comunicat en què explica que "participarà en diferents projectes", sense concretar més.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Vázquez ja havia treballat a la cadena de Planeta en una primera etapa entre el 1994 i el 1998, i va tornar-hi el 2002 per conduir diversos espais, entre els quals destaquen tres edicions de La isla de los famosos. El 2006 va abandonar la cadena per passar a TVE, i des del 2008 estava vinculada a Cuatro, on va presentar la primera edició de Pekín express i diverses temporades de Fama. Des de finals del 2010, però, arran de la fusió de Cuatro amb Telecinco, havia desaparegut de la pantalla. Fa algunes setmanes va rodar un pilot d'un format similar a El diarioEl diario que havia d'entrar a la graella de Cuatro, però finalment, si el programa tira endavant, serà sense ella.

stats