Publicitat
Publicitat

Comunicació

Els periodistes de RTVE demanen la dimissió dels consellers que han votat a favor o s'han abstingut en el control previ de continguts

El consell d'informatius s'ha reunit aquest migdia per mostrar el seu rebuig vers la decisió del consell d'administració. En un comunicat previ a la marxa enrere exprés, l'Associació de Premsa de Madrid advertia de la convocatòria d'una concentració de periodistes davant del Congrés de Diputats si no hi havia una rectificació “immediata”

El consell d'informatius de RTVE, l'òrgan que representa els periodistes de la corporació de ràdio i televisió espanyola, ha votat a favor de la dimissió dels consellers que han votat a favor o s'han abstingut en la decisió del control previ dels informatius. L'assamblea s'ha convocat en caràcter d'urgència aquest migdia, poc després de saber-se la decisió d'anul·lar la votació que havia de donar llum verda a la nova llei.

El portaveu dels periodistes, Pedro Soler, ha demanat la dimissió dels consellers que han votat a favor de la nova llei o s'han abstingut perquè “en el futur (el consell d'administració) serveixi per a allò que estableix la llei”, segons ha informat Ana Pastor, periodista de la casa, a través de Twitter. El resultat de la votació ha sigut un "sí" rotund.

En un comunicat previ a la marxa enrere exprés, l'Associació de Premsa de Madrid (APM) “desqualificava” el consell per continuar exercint la seva funció i advertia de la convocatòria d'una concentració de periodistes davant del Congrés de Diputats si no hi havia una rectificació “immediata” de la decisió del consell de RTVE.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT