Comunicació
Mèdia 22/09/2011

Els periodistes de RTVE demanen la dimissió dels consellers que han votat a favor o s'han abstingut en el control previ de continguts

El consell d'informatius s'ha reunit aquest migdia per mostrar el seu rebuig vers la decisió del consell d'administració. En un comunicat previ a la marxa enrere exprés, l'Associació de Premsa de Madrid advertia de la convocatòria d'una concentració de periodistes davant del Congrés de Diputats si no hi havia una rectificació “immediata”

Ara
1 min

BarcelonaEl consell d'informatius de RTVE, l'òrgan que representa els periodistes de la corporació de ràdio i televisió espanyola, ha votat a favor de la dimissió dels consellers que han votat a favor o s'han abstingut en la decisió del control previ dels informatius. L'assamblea s'ha convocat en caràcter d'urgència aquest migdia, poc després de saber-se la decisió d'anul·lar la votació que havia de donar llum verda a la nova llei.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El portaveu dels periodistes, Pedro Soler, ha demanat la dimissió dels consellers que han votat a favor de la nova llei o s'han abstingut perquè “en el futur (el consell d'administració) serveixi per a allò que estableix la llei”, segons ha informat Ana Pastor, periodista de la casa, a través de Twitter. El resultat de la votació ha sigut un "sí" rotund.

En un comunicat previ a la marxa enrere exprés, l'Associació de Premsa de Madrid (APM) “desqualificava” el consell per continuar exercint la seva funció i advertia de la convocatòria d'una concentració de periodistes davant del Congrés de Diputats si no hi havia una rectificació “immediata” de la decisió del consell de RTVE.

stats