Carme Ruscalleda obre la nova etapa de ‘Persona infiltrada’

Marta Torné s'estrena com a presentadora del concurs de TV3

TV3 inaugura aquest dijous a les 22.40 h la segona temporada de Persona infiltrada, el concurs en què un famós ha de descobrir quin dels cinc presumptes membres d'una família en realitat no en forma part. La cuinera Carme Ruscalleda serà la primera que posarà en pràctica els seus dots de detectiu, convivint durant 12 hores amb una família de Sant Feliu de Guíxols aficionada al món tàntric. Entre sessions de relaxació i tastets culinaris, Ruscalleda haurà d'interrogar els concursants i inspeccionar casa seva per esbrinar qui és l'impostor.

El coronavirus posa contra les cordes la graella de TV3

En aquesta nova etapa, però, el personatge famós disposarà d'una ajuda extra, ja que la presentadora (Marta Torné, que agafa el relleu d'Anna Simon) li donarà dues pistes sobre la identitat de l'infiltrat Si, malgrat tot, no se'n surt, la família i l'impostor es repartiran 5.000 euros. En cas que el convidat descobreixi qui és la persona infiltrada, el premi anirà a parar, per sorteig, a un espectador que l'hagi desemmascarat a través de l'aplicació mòbil de TV3.

Gisela, Els Catarres, Eloi Vila, Llucià Ferrer, Mari Pau Huguet, Ivan Labanda, el Mag Lari i Samanta Villar protagonitzaran els pròxims capítols.