Un avió amb 81 persones a bord s'estavella a Medellín, i quatre claus més del dia

Les cinc propostes de l'ARA per començar el dia ben informats

L’ara vicepresident, Oriol Junqueras, votant en la consulta del 9-N del 2014. / MANOLO GARCÍA
1.

Un avió amb 81 persones a bord s'estavella a Medellín. Hi ha almenys sis supervivents al sinistre, segons informa la terminal de l'aeroport José María Córdoba. L'equip de futbol brasiler Chapecoense viatjava a la final de la Copa sud-americana. 

2.

El pressupost del referèndum. El Govern inclou una partida oculta al fons de contingència i una d’explícita que veu abocada al TC. Aquest migdia, el vicepresident i conseller d'Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, presentarà els comptes a la presidenta del Parlament un cop hagin estat aprovats pel Govern. 

3.

Cues, solemnitat i paraigües per acomiadar el Comandante. Milers de cubans desfilen per dir l’últim adéu al forjador i líder del règim. Anna Gabriel i el rei emèrit Joan Carles I seran presents al funeral. Trump amenaça de posar fi al desgel entre els EUA i Cuba. El president electe exigeix a l’Havana que ofereixi més bones condicions als cubans i al seu país. 

4.
El jutge no jutjarà la cúpula del Banc d'Espanya en la sortida a borsa de Bankia. El jutge Andreu creu que la decisió de la sortida a borsa del banc era "responsabilitat dels seus òrgans d'administració", i per això no imputa MAFO ni cap altre directiu de l'organisme supervisor. 
5.

Quatre mals del Barça. El trident, Busquets i els interiors, al centre del debat d'un equip en què Luis Enrique no encerta la tecla.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT