Mèdia 13/02/2021

Phoebe Waller-Bridge i Donald Glover seran els nous 'Sr. y Sra. Smith' per a Amazon

La parella de creadors i actors treballen en una sèrie basada en la pel·lícula protagonitzada per Brad Pitt i Angelina Jolie

2 min
Phoebe Waller-Bridge amb els Emmy que va guanyar per 'Fleabag'

Són dues de les ments creatives de la ficció televisiva més estimades per la crítica. Phoebe Waller-Bridge, creadora de la multipremiada Fleabag, i Donald Glover, responsable d'Atlanta, han anunciat que han unit forces per adaptar en format sèrie Sr. y Sra. Smith, la pel·lícula del 2005 protagonitzada per Brad Pitt i Angelina Jolie i arran de la qual la parella d'actors va començar una relació sentimental. El projecte, que va anunciar aquest divendres Glover a través de les xarxes socials, porta temps coent-se i sorgeix com a part de l'acord d'exclusivitat que Waller-Bridge va signar amb Amazon el 2019, poc després que Fleabag s'endugués sis premis Emmy. Amazon ha confirmat el projecte assegurant que per a la plataforma és un somni comptar "amb dos dels creadors i intèrprets amb més talent del món".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Sr. y Sra. Smith va ser un èxit de taquilla mundial i va arribar a recaptar 450 milions de dòlars. La pel·lícula explicava les aventures d'un matrimoni d'assassins a sou que treballaven per a agències rivals i que rebien l'encàrrec de matar-se l'un a l'altre, fet que feia reviscolar la seva relació. La sèrie, que s'estrenarà el 2022, partirà d'aquesta història i en potenciarà la part còmica, un terreny en què es mouen bé tant Waller-Bridge com Glover. L'actor nord-americà, igual que Waller-Bridge, va guanyar els premis Emmy a la direcció de comèdia i a actor de comèdia per Atlanta.

Aquesta no és la primera vegada que els actors treballen junts, ja que van coincidir a Solo: una història de Star Wars. A la pel·lícula la britànica hi interpretava un androide, mentre que Glover feia la versió jove de Lando Calrissian, el personatge que a la saga original feia Billy Dee Williams.

stats