Televisió
Mèdia 17/05/2011

El creador de 'Padre de familia' dibuixarà els nous Picapedra

Seth MacFarlane actualitzarà les aventures de la família prehistòrica per a la cadena Fox

Albert Castellví
1 min
'Els Picapedra' tornaran a la Fox 50 anys després

BarcelonEls Picapedra tornaran a la televisió més de 50 anys després del seu debut, que va tenir lloc el setembre del 1960. Ho faran, però, completament renovats, posats al dia i de la mà de Seth MacFarlane, el creador de Padre de familia, una de les sèries animades més irreverents que s'emeten actualment. Igual que en la seva versió original, veuran la llum a la cadena nord-americana Fox.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

MacFarlane ha assegurat que Fred Picapedra va ser "el primer personatge de dibuixos animats" que va dibuixar, quan només tenia dos anys, i ha assenyalat les semblances entre Els Picapedra i la sèrie amb què s'ha donat a conèixer: totes dues –igual que Els Simpsons, per exemple– estan protagonitzades per "un home babau i obès amb una dona massa bona per a ell".

Per la seva banda, el president de Fox Entertainment, Kevin Reilly, ha explicat que d'aquesta manera esperen donar a conèixer aquests famosos personatges "a tota una generació", i ha afegit que la família Picapedra encaixarà perfectament en una cadena on ja fa molts anys que conviuen els Simpson i el Griffin, protagonistes de Padre de familia.

Es preveu que el rodatge de les noves aventures dels Picapedra comenci aquesta tardor, i que els primers capítols s'estrenin durant l'any 2013.

stats