Mèdia 20/05/2012

Una pistola sobre la 'rojigualda', portada de l'Abc': "La premsa anglosaxona carrega contra Espanya'"

El rotatiu denuncia la malvolença amb què els diaris dels EUA aborden la crisi espanyola. 'La Razón' també posa la bandera espanyola en primera plana

Ara
2 min
portada abc 20 maig

BarcelonaUna pistola feta amb retalls de diari escrits en anglès sobre una 'rojigualda', la bandera espanyola. Aquesta és la imatge amb què el diari 'Abc' obre la portada aquest diumenge, per denunciar que "la premsa anglosaxona carrega contra Espanya".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El rotatiu assegura que "creix el malestar per la malvolença amb què els diaris dels EUA i el Regne Unit aborden la crisi" espanyola.

'La Razón' també posa la bandera espanyola en primera plana: "Espanya val més", diu el títol. I il·lustren el tema amb el dibuix d'una persona que s'aixopluga d'una tempesta metafòrica amb un paraigua que és tot ell una 'rojigualda'. El subtítol diu: "Els grans empresaris surten en defensa del nostre país després d'una setmana en què els atacs dels mercats han posat en dubte el nostre deute".

'El Mundo' titula: "Els 'exiliats' per por a ETA podran votar al País Basc". Aquest és el tema que té el titular principal, però la imatge d'obertura és per als líders del G-8 reunits, amb un titolet que diu: 'La taula en què no hi cap Espanya'.

'El País' anuncia: "Rajoy demanarà avui ajuda a Merkel després d'esgotar tots els seus cartuxos".

'El Periódico' destaca: "Judici a la banca" amb un número set ben gran, fent referència als "7 pecats capitals". "El sistema financer espanyol paga ara els vicis de l'època del creixement i del desgavell del totxo", explica. A sota afegeix que "Brussel·les vol els comptes clars".

'La Vanguardia' continua amb la crisi del deute i titula "La UE envia inspectors a Espanya pel dèficit ocult".

"Sense crèdit", destaca 'El Punt Avui'. "Catalunya veu el PP 'poc solvent'", agrega.

stats