Mèdia 14/05/2018

Plácido Domingo prepara un ‘talent’ operístic al Regne Unit

El programa es basa en un format hongarès estrenat l'any 2014

Ara
1 min
Plácido Domingo prepara un ‘talent’ operístic al Regne Unit

BarcelonaEl cantant líric Plácido Domingo s’endinsa en el món de la televisió a través d’un talent show centrat en l’òpera que es podrà veure al Regne Unit, segons ha confirmat el Telegraph. El nou format, que serà una espècie de Factor X, es basa en el programa Virtuosos, un èxit televisiu a Hongria, on es va començar a emetre l’any 2014.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

“Aquest talent i totes les activitats al voltant seu són una magnífica incorporació al món de la música clàssica i a l’estímul de l’aprenentatge musical entre la gent jove”, ha assegurat Domingo. “Des que em vaig involucrar en el projecte vaig quedar impressionat per les persones amb talent que s’han descobert a Hongria. Estic segur que això es pot repetir en altres països on el programa trobarà noves audiències i més amants de la música clàssica”, ha explicat qui va ser membre dels Tres Tenors.

La productora encarregada de desenvolupar el projecte és Fulwell 73, propietat del presentador britànic James Corden, conegut per Carpool karaoke, una secció del seu programa nocturn en què cantants famosos canten dins d’un cotxe mentre ell condueix.

stats