TELEVISIÓ
Mèdia 21/03/2012

'El plan B' s'independitza d''El hormiguero'

A.c.r.
1 min
Carlos Jean presenta El plan B, una secció d'El hormiguero.

BARCELONA.La productora 7 y Acción -creada i presidida per Pablo Motos i Jorge Salvador- ha signat un contracte amb Endemol Internacional per cedir-li els drets d'emissió a tot el món de la secció El plan B del programa El hormiguero . L'acord ha de permetre que aquesta secció es converteixi en un programa independent que es pugui veure en diversos països. Serà presentat oficialment en la pròxima edició del festival internacional de televisió MIP.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El plan B consisteix a crear temes musicals a partir de les aportacions d'espectadors i internautes. El DJ Carlos Jean penja a la xarxa una base rítmica a la qual tothom qui ho vulgui pot afegir-hi nous elements. El DJ selecciona i mescla les diverses propostes rebudes per acabar confeccionant un tema nou. En algunes ocasions, aquestes composicions s'han convertit en èxits de vendes.

El cap d'adquisicions internacionals d'Endemol, Grant Ross, destaca que El plan B "integra perfectament internet, xarxes socials i televisió". També ha posat en relleu que "permet que qualsevol persona en qualsevol lloc participi en la creació d'un tema que pot a arribar a convertir-se en número 1".

La secció ha estat reconeguda pel festival internacional Rosa d'Or, que l'ha nominat en la categoria multiplataforma.

stats