Publicitat
Publicitat

ARA

L'estalvi per decret, a la portada de l'ARA

Les mesures per estalviar energia aprovades pel consell de ministres, tema principal de l'edició d'aquest dissabte de l'ARA. A la primera plana també destaquem una entrevista a Marcelino Iglesias

La limitació de la velocitat a 110 km/h es mantindrà almenys fins al juliol. L'Estat accepta costejar la rebaixa del bitllet de tren i ofereix 20 euros per pneumàtic. També es racionalitzarà el consum en els edificis públics i es canviaran semàfors. Són algunes de les claus del pla d'estalvi energètic aprovat pel govern espanyol, i es reflecteixen a la portada de l'ARA d'aquest dissabte.

També en clau econòmica, destaquem que l'Euríbor es dispara en un dia i amenaça d'encarir el crèdit hipotecari. I una entrevista remarcable, a Marcelino Iglesias, secretari d'organització del PSOE. Assegura que "El PSC i el PSOE no tenen cap discrepància en el model d'Estat".

Pel que fa a l'opinió, destaquem a la portada tres dels articles que ofereix l'edició del dia: els d'Imma Tubella, Albert Sánchez-Piñol i Anthony Grayling.

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT