COMUNICACIÓ
Mèdia 13/06/2011

"Rubalcaba fa autocrítica", a la portada de l'ARA

La reunió del vicepresident espanyol amb el PSC obre l'edició d'aquest dilluns. La tercera onada de l'ARA Control, segon tema destacat

Redacció
1 min
Portada dilluns 13 de juny

BarcelonaL'edició d'aquest dilluns de l'ARA ve encapçalada per la reunió del vicepresident espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba, amb la direcció i els simpatitzants del PSC a Barcelona. "Rubalcaba fa autocrítica", titula el diari. I afegeix: "El vicepresident intenta bastir ponts amb el PSC amb un acte de contrició i critica CiU per pactar amb el PP".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La fotografia de portada és per a la vicepresidenta Joana Ortega i el conseller de Benestar i Família, Josep Lluís Cleries. Tots dos protagonitzen la tercera onada de l'ARA Control, l'observatori de compliment de les promeses del Govern. "Ortega, frena", i "Cleries, retalla", resumeix el diari.

Avui també, amb l'ARA, "Set autors recorden la grandesa de Borges" i "Sandro, any I", un repàs al primer any de presidència de Sandro Rosell al Barça.

Els articulistes destacats són els escriptors Antoni Vives i Sebastià Alzamora, i el professor de la universitat de Stanford Ban Wang.

stats