Publicitat
Publicitat

COMUNICACIÓ

"Rubalcaba fa autocrítica", a la portada de l'ARA

La reunió del vicepresident espanyol amb el PSC obre l'edició d'aquest dilluns. La tercera onada de l'ARA Control, segon tema destacat

L'edició d'aquest dilluns de l'ARA ve encapçalada per la reunió del vicepresident espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba, amb la direcció i els simpatitzants del PSC a Barcelona. "Rubalcaba fa autocrítica", titula el diari. I afegeix: "El vicepresident intenta bastir ponts amb el PSC amb un acte de contrició i critica CiU per pactar amb el PP".

La fotografia de portada és per a la vicepresidenta Joana Ortega i el conseller de Benestar i Família, Josep Lluís Cleries. Tots dos protagonitzen la tercera onada de l'ARA Control, l'observatori de compliment de les promeses del Govern. "Ortega, frena", i "Cleries, retalla", resumeix el diari.

Avui també, amb l'ARA, "Set autors recorden la grandesa de Borges" i "Sandro, any I", un repàs al primer any de presidència de Sandro Rosell al Barça.

Els articulistes destacats són els escriptors Antoni Vives i Sebastià Alzamora, i el professor de la universitat de Stanford Ban Wang.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT