ARA
Mèdia 06/02/2011

Els advertiments del conseller d'Economia sobre la despesa sanitària, a la portada de l'ARA

Andreu Mas-Colell avisa en una entrevista a aquest diari que "el sector sanitari ha de fer un esforç i gastar menys". La portada d'aquest diumenge també abordar la situació d'Egipte: el règim aïlla Mubàrak

Redacció
1 min
portada ara 6 febrer

BarcelonaTres afirmacions contundents del conseller d'Economia obren la portada d'aquest diumenge. Mas-Colell alerta que cal reduir la despesa sanitària, anuncia que no eliminarà l'impost de donacions i afirma que ell "hauria exigit el mateix esforç a bancs i caixes", a diferència del que ha fet el govern espanyol. A més de l'entrevista al titular del departament més estratègic de la legislatura, l'edició de l'ARA d'aquest diumenge també destaca a la primera plana la situació de Hosni Mubàrak, que es va quedant sol a mesura que s'enroca.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Un reportatge que analitza el paper de les xarxes socials en la política analitzant quin efecte haurien tingut durant el franquisme i una anàlisi de la reconciliació forçosa a què es veuen abocats Zapatero i Mas són els altres temes de portada. També hi ha espai per reflectir una altra victòria del Barça, que no es cansa de batre rècords i que ho fa, en gran part, amb Messi.

La portada també us recorda que aquest diumenge podeu adquirir el nou disc de Raimon, Rellotge d'emocions, amb el diari, per tan sols 10 euros i quan encara no ha arribat a les botigues. I us presenta el TimeOut Cultura de la setmana, que recomana trenta activitats per gaudir de la cultura a cost zero.

Pel que fa als articles d'opinió, recomanem especialment els d'Imma Tubella, Salvador Cardús i Josep Ramoneda.

stats