Mèdia 21/03/2012

"Barcelona prohibirà la prostitució al carrer", a la portada d''El Periódico'

La condemna a l'expresident de les Illes Balears Jaume Matas comparteix protagonisme a les portades d'aquest dimecres amb la cerca a França de l'assassí múltiple en una escola jueva

Ara
2 min
el periódico

Barcelona'El Periódico' obre l'edició d'aquest dimecres explicant que "Barcelona prohibirà la prostitució al carrer". Es tracta d'un pla per "eradicar una activitat mil·lenària", segons el diari, que també explica que "CiU aprovarà aquest dimecres una proposta del PP per endurir les multes" de l'ordenança cívica. El diari dedica la foto central al davanter blaugrana Leo Messi i escriu: "Ave, Messi". L'Astre argentí ja ha marcat 234 gols amb el Barça amb només 24 anys, explica el diari.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Condemna exemplar de presó per a Matas", titula 'La Vanguardia'. El diari explica que "l'exdirigent del PP presentarà recurs i no serà empresonat encara". A més, assegura que la policia cerca contra rellotge per tot França l'assassí múltiple". Sobre Messi, diu que "reescriu la història".

"Sis anys de presó per a Matas, que encara té 21 causes més", destaca l'Abc'. Tot i això, el diari destaca en una foto el xofer de Guerrero, que va acudir ahir als jutjats a declarar. Sobre aquest tema, afirma que es gastaven "25.000 euros al mes en cocaïna". Avui, el diari tampoc oblida els sindicats, sobre els quals assegura que volen paralitzar els transports amb uns serveis mínims "ridículs".

L'ARA titula: "Jaume Matas, a la presó". Messi també protagonitza aquesta portada i el diari escriu: "Messi 234 cops".

"Matas, condemnat a 6 anys per induir a delictes de corrupció", presenta 'El Mundo' en portada. Tot i això, no li dedica la fotografia central perquè la destina a Francisco Camps, que passeja en una embarcació per l'Albufera. Entre les declaracions que fa l'expresident de la Generalitat valenciana, diu que està "més preparat que mai per presidir la Generalitat o el govern [espanyol]", perquè el seu "bagatge és impressionant".

'El País' també subratlla els "sis anys de presó per a Matas" i recorda que encara li queden "21 causes obertes". En l'àmbit econòmic, el rotatiu diu que els "EUA demanen explicacions a Telefònica pel seu interès a Cuba".

"Sis anys, per començar", ressalta 'El Punt Avui' en referència que l'expresident es podria haver d'enfrontar a noves acusacions i sentències contràries en el futur.

"Càstig al malbaratament i a la corrupció", assegura 'La Razón'.

Als diaris esportius Messi és el principal protagonista. El diari 'Sport' titula que Messi "és el millor golejador de la història" i recorda en portada que el Barça està a només 5 punts del Reial Madrid. 'Mundo Deportivo' emmarca la portada amb un marc clàssic per escriure-hi: "Històric". La foto central de Messi va acompanyada de les petites imatges del 'hat trick' d'ahir. 'El 9 Esportiu' també se centra en l'astre argentí per titular: "A Messi el que és de Messi". Baix de tot, afegeix que el Barça està a només 5 punt del Madrid "malgrat l'àrbitre".

stats