Mèdia 22/05/2012

"Els nacionalistes demanen xiular l'himne i el príncep a la Copa", a la portada d''El Mundo'

La cimera del pacte fiscal i la vaga a l'educació són els principals arguments a les portades d'aquest dimarts. 'La Razón' diu: "No a la vaga política"

Ara
1 min
El Mundo, 22 de maig del 2012

Barcelona'El Mundo obre l'edició d'aquest dimarts amb un titular per escalfar la final de la Copa del Rei que disputaran aquest divendres el Barça i l'Athletic de Bilbao. "Els nacionalistes demanen xiular l'himne i el príncep a la Copa", diu el diari, que subratlla que CiU "se suma a la iniciativa d'Amaiur amb l'objectiu que la final, que es disputa a Madrid, es converteixi en 'un dia d'afirmació nacional'" i el PNB dóna suport a la idea "amb matisos".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La vaga global en l'àmbit de l'educació, que aquest dimarts aturarà des de les escoles bressol fins a les universitats, és un dels titulars d'obertura principals a la majoria de portades. 'El Periódico titula: "SOS educació", i destaca que es tracta d'una "mobilitazació per un dret fonamental". 'La Razón opta per: "No a la vaga política", i afirma que "la vaga no educa" i que els que volen estudiar es rebel·len.

'El Punt Avui' se centra en la cimera del pacte fiscal que celebraran els partits catalans, i titula: "30-M".

'La Vanguardia', per la seva banda, diu: "Obama demana que el BCE compri deute espanyol". 'El País' subratlla: "Rajoy reclama al BCE mesures urgents davant del deute".

L'ARA, per la seva banda, se centra en la gestió aeroportuària, i diu: "El Prat seguirà sent gestionat des de Madrid".

L''Abc' obre amb esports i assegura que "Nadal fa desesperar Djokovik".

stats