Publicitat
Publicitat

"Els nacionalistes demanen xiular l'himne i el príncep a la Copa", a la portada d''El Mundo'

La cimera del pacte fiscal i la vaga a l'educació són els principals arguments a les portades d'aquest dimarts. 'La Razón' diu: "No a la vaga política"

' El Mundo' obre l'edició d'aquest dimarts amb un titular per escalfar la final de la Copa del Rei que disputaran aquest divendres el Barça i l'Athletic de Bilbao. "Els nacionalistes demanen xiular l'himne i el príncep a la Copa", diu el diari, que subratlla que CiU "se suma a la iniciativa d'Amaiur amb l'objectiu que la final, que es disputa a Madrid, es converteixi en 'un dia d'afirmació nacional'" i el PNB dóna suport a la idea "amb matisos".

La vaga global en l'àmbit de l'educació, que aquest dimarts aturarà des de les escoles bressol fins a les universitats, és un dels titulars d'obertura principals a la majoria de portades. ' El Periódico' titula: "SOS educació", i destaca que es tracta d'una "mobilitazació per un dret fonamental". ' La Razón' opta per: "No a la vaga política", i afirma que "la vaga no educa" i que els que volen estudiar es rebel·len. 

'El Punt Avui' se centra en la cimera del pacte fiscal que celebraran els partits catalans, i titula: "30-M".

'La Vanguardia', per la seva banda, diu: "Obama demana que el BCE compri deute espanyol". 'El País' subratlla: "Rajoy reclama al BCE mesures urgents davant del deute". 

L' ARA, per la seva banda, se centra en la gestió aeroportuària, i diu: "El Prat seguirà sent gestionat des de Madrid".

L' 'Abc' obre amb esports i assegura que "Nadal fa desesperar Djokovik".

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT