COMUNICACIÓ

'23-A #llegirestimar', portada de Sant Jordi de l'ARA

L'edició especial d'aquest 23 d'abril inclou una targeta de regal amb 2 mesos d'accés digital a l'Ara.cat. També us proposem endevinar inicis mítics de la literatura universal. Cada plana del diari està encapçalada amb un inici de novel·la

La portada en PDF

Un grup de joves alçant llibres i roses davant la càmera. És la portada de l'ARA d'aquest Sant Jordi 2012. La imatge va ser presa fa unes dies a l'IES Jaume Balmes de Barcelona. Els 'models' són els mateixos estudiants, que es van oferir voluntaris per fer la portada monogràfica d'aquest 23 d'abril. La imatge és del fotògraf de l'ARA Xavier Bertral.

L'edició especial de Sant Jordi inclou una targeta de regal amb 2 mesos d'accés digital a l'Ara.cat.

A banda de tota la informació del dia, encapçalada per la primera volta de les presidencials franceses, el diari d'aquest dilluns inclou u n suplement especial Sant Jordi de 64 pàgines. Aquests són alguns dels continguts:

  • Ferrater Mora: La redescoberta d'un filòsof irònic i didàctic
  • La millor diada de Mendoza, Ballarín, Sergi Pàmies...
  • Desitjos literaris de Mariscal, Tura, Mascarell
  • Els grans inicis de novel·la i una guia per aconseguir firmes

I a més, us proposem un joc al llarg de tot el diari: hem inclòs a totes les capçaleres un inici de novel·la mític de la literatura universal. Es tracta que jugueu a endevinar-lo i poseu a prova la vostra cultura general.