PORTADES
Mèdia 19/11/2011

"Demà ens la juguem", diu la portada de 'El Periódico'

La vigília de les eleccions del 20N ocupa totes les portades dels diaris. 'El Periódico' també duu en portada el futur incert del programa de Tele5 'La noria' després de quedar-se sense anunciants

Ara
3 min
EL Periódico 19 de novembre

BarcelonaEl final de la campanya electoral és la informació més destacada a la majoria de les portades dels diaris en la jornada de reflexió d'avui. 'El Periódico' titula: "Demà ens la juguem" i afegeix que, enmig dels atacs al deute espanyol, els electors catalans escolliran demà qui els representa a Madrid i a Europa.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El diari també destaca a la portada que el programa de Tele5 'La Noria', que presenta Jordi González, se la juga aquest vespre en la primera emissió sense anuncis que es dóna en un programa de televisió comercial a Espanya. Els anunciants van retirar la publicitat després de la polèmica entrevista remunerada a la mare d'uns dels implicats i condemnats per l'assassinat de l'adolescent Marta del Castillo.

El rotatiu és l'únic diari català que no es fa ressò del debat polític frustrat de 8tv ahir a causa de l'absència de la candidata socialista, Carme Chacón.

Aquesta informació ocupa, en canvi, la portada a de 'La Vanguardia' on apareix una foto dels candidats catalans a les eleccions (excepte Chacón) i titula: "Quatre candidats que donen la cara".

La informació més destacada és: "Alta tensió al final de la cursa electoral" i el rotatiu també duu en portada la creació d'un carril d'alta ocupació per accedir a Barcelona per la Diagonal.

'El Punt Avui' obre amb l'avís d'Europa a l'Estat espanyol: "Espanya s'ha d'ajudar a si mateixa". En la foto principal Josep Antoni Duran i Lleida, candidat de CiU, i Artur Mas fan la darrera crida al "vot nacional". El diari també destaca que les llums de Nadal aquest any no penjaran de cap palmera a Barcelona després de la caiguda d'un d'aquests arbres la setmana passada.

El diari 'El País' titula en portada que Espanya tanca la campanya electoral "acorralada" per la crisi del deute i dóna protagonisme als dos candidats a la presidència del govern en la principal imatge de la portada.

La massiva manifestació a Egipte per reclamar que s'acceleri la transició i acabi el govern militar i la crispació a Síria són altres informacions destacades.

Pel que fa 'El Mundo' destaca en portada l'avís de Brussel·les: "Que Espanya s'ajudi a si mateixa". Els dos candidats, Alfredo Pérez Rubalcaba i Mariano Rajoy, apareixen en imatge en el final de la campanya electoral. El diari també destaca que els 'indignats tornen a ocupar la plaça del Sol de Madrid en la jornada de reflexió d'avui.

Els diaris esportius se centren en el retorn de la lliga de futbol. L'Sport destca la tornada del crack argentí del Barça en perfectes condicions després dels compromisos amb les seleccions: "Amb Messi i 10 més", titula.

Sobre la renovació d'Abidal, el diari cita Zubizarreta: "Pateixo jo més que Abidal". També recull la "guerra" que ha esclatat a l'Ajax entre Johan Cruyff i Van Gaal i el desig del jugador de bàsquet Ricky Rubio de poder jugar amb els Gasol.

'El Mundo Derportivo' destaca que "Leo estarà per jugar" avui contra el Saragossa al Camp Nou. Recull en portada l'entrevista a Osvaldo on assegura que li dol que el considerin un interessat i que "estima l'Espanyol".

'El 9 Esportiu' destaca en una gran foto al tècnic Pep Guardiola i Carles Puyol en un entrenament i titula "Sense parar". Destaca també l'empat entre el Nàstic i el Guadalajara.

Els 'Marca' titula "Els 4 fantàstics amenacen Mestalla" i l'acompanya d'una fotografia amb quatre jugadors del Reial Madrid, que avui s'enfronta al València. L'As recorda que Mourinho compleix avui els 50 enfrontaments com a tècnic amb un "Partidàs a Mestalla".

stats